Jouw vakantieappartement midden in Doetinchem!

Doetinchem en omgeving hebben jou zoveel te bieden voor een (mini)vakantie in eigen land. Jouw vakantiehuis in Doetinchem is één van onze monumentale Walhuisjes! De Walhuisjes zijn knus maar wel van alle gemakken voorzien voor maximaal 2 – 4 personen. Vanuit jouw vakantiewoning in Doetinchem bij Villa Wanrooy sta je zo in het centrum vol met gezellige horeca, leuke winkels (waaronder supergave boetiekjes, we delen graag onze favorieten met je!) en culturele uitstapjes. Ook de Achterhoek als regio laat je versteld staan van al het moois dat Nederland te bieden heeft. Tot ziens bij Boetiekhotel Villa Wanrooy en onze gezellige Walhuisjes. 

De Walhuisje van Boetiekhotel Villa Wanrooy

De Walhuisjes van Boetiekhotel Villa Wanrooy liggen geschakeld aan het boetiekhotel maar hebben een eigen entree via de straatkant. Zo geniet je van ongestoorde privacy tijdens jouw vakantie maar wel van alle gemakken die het hotel en haar eetwinkel te bieden hebben! Lekker ontbijten met regionale en huisgemaakte producten? Geen probleem! Een gezellige borrel voorafgaand aan een diner in de stad? Dan zit je goed! De allerleukste uittips van Liesette en Monique? Daar hoef je niet eens naar te vragen ;).

Wist je dat de Walhuisje monumentaal zijn? Je slaapt hier op historische grond tegen de oude stadsmuur van Doetinchem. Maar geen zorgen! Van binnen ervaar je niets dan comfort en van buiten ervaar je de charme van toen.

Onze Walhuisjes: Jouw vakantiehuis in Doetinchem!

Villa Wanrooy beschikt over twee Walhuisjes. Deze vakantiehuisjes in Doetinchem zijn van alle gemakken voorzien. Beide vakantieappartementen beschikken over een tweepersoons Aupingbed, comfortabele badkamer met luxe verzorgingsproducten en een zithoek. Walhuisje 3 beschikt daarnaast ook nog over een keuken met afwasmachine en een extra twijfelaar. Hierdoor kun je er zonder problemen met 3 volwassenen of 2 volwassenen met 2 kinderen verblijven. 

Jouw home-away-from-home aan de rand van het Doetinchemse centrum.

Vakantie vieren in Doetinchem en omgeving

De Achterhoek als regio maakt het dat jij nooit meer weg wilt uit jouw vakantiehuisje in Doetinchem! Het altijd verrassende coulissenlandschap is de perfecte achtergrond voor een lange fiets of wandeltocht. In de directe omgeving van Doetinchem vind je veel leuke dorpjes en steden met een rijk verleden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Doesburg, een Hanzestad waar je terug stapt in de tijd. Neem plaats op het terras van het oudste café van Nederland of bezoek het Mosterdmuseum. Je kunt er wandelend naartoe, we hebben een leuke route voor je klaarliggen.

In Doetinchem vermaak jij je ook gegarandeerd! Bezoek vanuit jouw vakantiewoning in Doetinchem een voorstelling bij Schouwburg Amphion, ontdek de plaatselijke geschiedenis in het Stadsmuseum Doetinchem of shop tot je erbij neervalt. Bezoek dan vooral onze persoonlijke favorieten struin! en NIAH Living. Bij struin! vind je kleding en home fashion merken die de wereld een beetje mooier maken. NIAH Living verblijdt je met prachtige interieurparels gemaakt van natuurlijke producten.