Logeren in een monumentale stadsvilla met ruime stadstuin

De Achterhoek is verrassend veelzijdig en zo dichtbij

Verken de Achterhoek op de fiets, wandelend of huur een Vespa en ga erop uit! In de loop der jaren hebben wij de Achterhoek goed leren kennen, en we delen graag onze favoriete plekjes met je. 

Tips van Mien!

Liesettes favoriete plekken met haar kids (7 & 8 jaar)

 

Monique’s aanraders:

De mooiste wandel- & fietsroutes

Verken de Achterhoek op de fiets of per voet. Wij delen graag de mooiste wandel- en fietsgebieden met je. Ga er zelf op uit en vergeet de tijd in de Achterhoekse bossen. Liever niet verdwalen? Kijk op: www.achterhoek.nl voor de mooiste, uitgestippelde wandel- en fietsroutes. 

  • Landgoed Slangenburg – een 17e eeuws landgoed van bijna 600 hectare aan bossen, akkers en weilanden, nabij Doetinchem. Op een kleine 10 minuten (per auto) bij ons vandaan. 
  • Boswachterij Ruurlo – natuurgebied van bijna 500 hectare. Kies voor het laarzenpad en vergeet de tijd in de bossen en weides. 
  • Het Woold bij Winterswijk – ongeveer 35 minuutjes bij ons vandaan (met de auto). Heerlijk wandelen of fietsen door het Woold bij Winterswijk. Op zoek naar een leuke stop voor een lekker kop koffie, lunch of borrel? Ga eens langs bij LEV. by Mike!
  • Klik hier voor de etappes van het Pieterpad en de Graafschapspad! 

De Achterhoek: Verrassend veelzijdig en zo dichtbij

En dichterbij….

Doetinchem en boetiekhotel Villa Wanrooy bieden je leuke ontdekkingen, ontspanning en plezier nét buiten de deur. Check onze beste winkeltips op loopafstand.