Het Pieterpad wandelen rondom Doetinchem - Hotel in Doetinchem

Pieterpad hotel in Doetinchem

Ben je van plan om de Achterhoekse etappes van het Pieterpad te gaan wandelen, dan is het fijn om een hotel in de buurt te hebben waar je heerlijk tot rust kunt komen. Boetiekhotel Villa Wanrooy is gelegen in het centrum van Doetinchem. Een ideale uitvalsbasis om de etappe van Zelhem naar Braamt te wandelen. Speciaal voor de wandelaars van het Pieterpad hebben wij een arrangement opgesteld. Zo vlieg jij de volgende etappe in vol nieuwe energie dankzij een uitstekende nachtrust en heerlijk eten.

JE VER VAN HUIS THUIS VOELEN IN ONS HOTEL IN DOETINCHEM

Monique en Liesette heten je van harte welkom bij Boetiekhotel Villa Wanrooy. Na een lange dag op de Achterhoekse paden en lanen is het hier fijn thuiskomen. Speciaal voor de Pieterpad wandelaars hebben wij een arrangement wat precies biedt wat je zoekt. 

Strijk bij ons neer na een lange wandeldag en stil je honger met onze huisgemaakte lasagne. Bij lekker weer serveren we deze natuurlijk in onze diepe stadstuin. 

Vervolgens pak je de nodige nachtrust in één van onze fijne smaakkamers met Auping bedden. De volgende ochtend leg je een goede bodem met een stevig ontbijt boordevol lokale ingredienten en geven we je ten slotte ook nog een knapzak met lunch mee voor onderweg.
 
Ons hotel ligt in hartje Doetinchem aan de rand van het stadscentrum en is goed bereikbaar, ook met openbaar vervoer. 

Ontdek het achterhoekse coulisselandschap te voet

Jouw verblijf bij Boetiekhotel Villa Wanrooy

Zodra je binnenstapt na jouw etappe van het Pieterpad in de Achterhoek, voel jij je direct thuis bij Boetiekhotel Villa Wanrooy. Op de begane grond van het hotel vind je namelijk Eetwinkel van Mien. Hier kun je heerlijk ontbijten, lunchen, borrelen of je schuift aan voor de daghap.

Ook haal je hier de lekkerste lokale ingrediënten en verse maaltijden voor thuis. Bij Van Mien maken we lekker en lokaal eten makkelijk.  Wanneer je slaapt bij Villa Wanrooy staat al dit lekkers tot je beschikking!

Onze fijne hotelkamers bevinden zich op de etages boven de eetwinkel. Iedere kamer heeft een eigen thema rondom ‘smaak’. Het Pieterpad wandelen rondom Doetinchem wordt dus een feestje met zo’n fijne uitvalsbasis.  

Jouw kamer opgesomd:

➤ Themakamers met diverse smaken
➤ Comfortabele Auping bedden
➤ Air-conditioning
➤ Heerlijke inloopdouche
➤ Biologische verzorgingsproducten van The Spa Collection
➤ Gratis snelle WIFI
➤ Ipad met Netflix abonnement (op verzoek)
➤ Gratis koffie en thee op de gang

Wandelen Achterhoek

Vervoersmogelijkheden van en naar de start- en eindpunten van de etappes van het Pieterpad in Gelderland

Boetiekhotel Villa Wanrooy ligt in het centrum van Doetinchem, precies in het midden van de etappe van Zelhem naar Braamt. Wanneer je het Pieterpad in de Achterhoek wandelt, kun je goed gebruik maken van het openbaar vervoer. In zowel Zelhem als in Braamt zijn de start- en eindpunten goed bereikbaar. Kom je met de auto? Je kunt de auto nabij parkeren in een parkeergarage. Zo kun jij onbezorgd beginnen aan je wandeltocht!

Of je nu voor vannacht op zoek bent naar een overnachtingsmogelijkheid in Doetinchem of wanneer je jouw etappes al wat verder vooruit aan het plannen bent: bij Boetiekhotel Villa Wanrooy zit je goed tijdens jouw Pieterpad avontuur in de Achterhoek.