de mensen achter villa Wanrooy

Bij Boetiekhotel Villa Wanrooy wordt je gastvrij ontvangen door Monique en Liesette en hun team. Monique en Liesette zijn niet alleen gepassioneerde ondernemers, ze zijn ook op een missie om de Achterhoek en lokaal eten te promoten. 

Over Ons

Over Monique

sfeermaker* Eet het liefst een lekker lang sudderstoofpotje

Het hart van Monique zit vol met liefde voor en kennis van de Achterhoek.  En Monique gelooft in samen: door te verbinden met elkaar ontstaan volgens haar de meest verrassende plannen en worden creatieve oplossingen gevonden.

Ongedwongen en gastvrij zijn de woorden die Monique het beste omschrijven. Wij kunnen ons geen betere gastvrouw voor Villa Wanrooy voorstellen dan Monique.

Over Liesette

Veelproever en uitslaper * bladert graag in Smaakvrienden * Eet het liefst kip uit de oven met kropsla en vinaigrette

Liesette is van lekker en goed eten. En dat begint gewoon aan de eettafel; door met liefde te koken en samen te eten. Dan ontstaat verbinding met elkaar, met ons achterland. 

Liesette gaat er voor zorgen dat het gewoon klopt, bij Villa Wanrooy

Over Mathijs

*kookgek

Voor Mathijs komt alles samen bij Van Mien & Villa Wanrooy. Na jaren – letterlijk – de wereld rond te hebben gekookt te hebben neemt hij de internationale smaken mee in onze lokale keuken. Zijn jarenlange ervaring als chefkok gebruikt hij om het keukenteam op te leiden en om ambachtelijke technieken nieuw leven in te blazen.

Vraag hem gerust het hemd van het lijf, hij deelt graag zijn culinaire kennis met je.