Logeren in een monumentale stadsvilla met ruime stadstuin

Wees welkom

In 2020 is de monumentale stadsvilla “Villa Wanrooy” omgetoverd tot een eigentijds boetiekhotel met 7 hotelkamers en 3 Walhuisjes. Op loopafstand bevinden zich de fijnste restaurants, verrassende winkels of duik je zo de natuur in. 

Bij Boetiekhotel Villa Wanrooy geniet je van een persoonlijk ontvangst en een ontspannen verblijf. 

Onze hotelkamers

 

Bij ons draait het om genieten en lekker eten. Daarom is elke kamer ingericht aan de hand van één van de smaken. Zo heeft elke kamer haar eigen kleurthema en inrichting. Vanzelfsprekend vind je comfort en kwaliteit in elke kamer terug. 

Een verblijf voelt alsof je bij vrienden op bezoek bent: kleinschalig, persoonlijk en welkom. 

Onze Walhuisjes

 

Slapen op historische grond tegen de oude stadsmuur; dat zijn onze Walhuisjes! Prachtig modern gerestaureerd maar met de charme van welleer. 

De Walhuisjes hebben ieder een eigen voordeur. Hierdoor geniet je van veel privacy en kun je gaan en staan waar en wanneer je wilt. De Walhuisjes zijn daarom ook uitermate geschikt voor een langdurig (zakelijk) verblijf. 

Alsof je bij vrienden op bezoek bent:
kleinschalig, persoonlijk en welkom.

Onze hotelfaciliteiten

 

Van onze Stadsvilla is in 2020 elke millimeter verbouwd. Daardoor voldoet ons boetiekhotel aan de comfort- en duurzaamheidseisen van deze tijd, zonder in te boeten op de sfeer van weleer. 

Onze arrangementen

 

De Achterhoek en Boetiekhotel Villa Wanrooy bieden je leuke ontdekkingen, ontspanning en plezier.

Om alles uit jouw bezoek te halen hebben we een aantal fijne arrangementen voor je gemaakt. Welk arrangement past het beste bij jou? Staat jouw ideale nacht weg er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een op maat gemaakt arrangement voor je! 

Wat vinden gasten van ons Boetiekhotel?