In de media

Boetiekhotel Villa wanrooy in de media

De afgelopen jaren sinds onze verbouwing in 2019 en 2020 en start in 2021 hebben wij regelmatig in de media mogen verschijnen! We delen enkele leuke publicaties met jullie. 

Bijzonder Plekje - Culinair fietsarrangement door de Achterhoek

Marleen van Bijzonder Plekje bezocht in 2023 ons boetiekhotel tijdens het fietsen van het driedaagse fietsarrangement dat wij vanaf het voorjaar t/m het najaar aanbieden samen met Oldschool Hotel in Winterswijk. Ze deelt de leukste stops voor onderweg en deelt haar ervaring.

Brand New Magazine - Villa Wanrooy is nieuwe hotspot in oude stadsvilla

Brand New Magazine deelt in 2022 een artikel over ons hotel en met de eetwinkel. Ze benoemen onze sfeer, persoonlijke aandacht en het lekkere eten. Ons gedachtegoed, de leveranciers en het smaakvolle aanbod wordt besproken.

Entree Magazine - Villa Wanrooy in Doetinchem is geopend

Entree Magazine besteed in 2021 aandacht aan de recente opening van ons hotel en de eetwinkel.

Misset Horeca - Binnenkijken bij Boetiekhotel Villa Wanrooy

In 2021 nam Misset Horeca een kijkje in ons boetiekhotel en de Eetwinkel van Mien. Onze 7 smaakkamers, de eetkamer, stadstuin en geschiedenis worden besproken. 

In de Buurt - Overnachten in en om Doetinchem:

In 2020 deelde In de buurt Doetinchem een leuk artikel over een vakantie in eigen land in de coronaperiode. Uiteraard mocht ons toen nieuw geopende boetiekhotel niet ontbreken in dit veelzijdige lijstje!

De Gelderlander - Bed & Breakfast in Villa Wanrooy en walhuisjes

In november 2018 heeft De Gelderlander een artikel geschreven over de aankoop van het pand en de start van onze plannen. Toen nog met de gedachte een bed & breakfast te realiseren maar dit is later ons gezellige boetiekhotel geworden.