Bijzondere bruiloft of feestaccommodatie

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in de Achterhoek voor je bruiloft of feest, wil je wel comfort maar geen poeha en waar (een deel van) je gasten kunnen blijven slapen?

Tuinfeest

Dan is Boetiekhotel Villa Wanrooy een hele goede keuze als feestlocatie. Een aantal keer per jaar hangen we de slingers alleen op voor jou en jouw gasten en staat onze gezellige eetkamer met bar, sfeervolle Stadstuin met buitenbar en ons Boetiekhotel met 7 hotelkamers volledig tot je beschikking. 

Samen creëren we van begin tot eind een fantastisch feest voor 30 tot 80 gasten.

Denk bijvoorbeeld aan een fantastisch tuinfeest onder onze meibomen met lekkere hapjes aan de foodtruck. Als je uitgedanst bent loop je de trap op en staat een comfortabele hotelkamer met eigen badkamer tot je beschikking. En de volgende ochtend klets je lekker na aan onze lange tafel met een heerlijk ontbijt en je liefste gasten.

Intiem feest

Ga je voor de aandacht en intimiteit van een klein gezelschap? Kies dan voor een private diner in onze eetkamer. We dekken graag de tafels feestelijk en serveren een feestelijk diner. Onze keukenbrigade staat de hele avond voor je klaar. 

Neem contact op met ons over mogelijkheden en beschikbaarheid.