Logeren in een monumentale stadsvilla met ruime stadstuin

Een feestje bij Villa Wanrooy

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in de Achterhoek voor je bruiloft, verjaardag of feest? Wil je wel comfort maar geen poeha? En zoek je een locatie waar (een deel van) je gasten na het feest kunnen blijven slapen? Dan is Boetiekhotel Villa Wanrooy de perfecte feestlocatie voor jou.

Vorige slide
Volgende slide

Besloten feest

Een aantal keer per jaar hangen we de slingers alleen op voor jou en jouw gasten. Onze gezellige eetkamer met bar, sfeervolle stadstuin met buitenbar en ons Boetiekhotel met 7 hotelkamers staan dan volledig tot je beschikking.

Samen creëren we van begin tot eind een fantastisch feest voor 30 tot 80 gasten.

Tuinfeest

In de zomer biedt onze stadstuin de ideale plek voor een fantastisch tuinfeest met vrienden en familie. Speciaal voor jou hangen we de slingers op onder onze meibomen en genieten jullie van lekkere hapjes aan de foodtruck of steken we de BBQ voor jullie aan.

Als je uitgedanst bent loop je de trap op en staat een comfortabele hotelkamer en een eigen badkamer tot je beschikking. En de volgende ochtend klets je lekker na aan onze lange ontbijttafel met een heerlijk ontbijt en je liefste gasten.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Bruiloft

De mooiste dag van je leven; daar willen wij natuurlijk graag deel van uitmaken! Ben je op zoek naar een intieme locatie in de Achterhoek om je bruiloft te vieren? Zoek dan niet verder. We stellen ons fijne Boetiekhotel inclusief stadstuin helemaal tot jouw beschikking. Een intieme bruiloft met lokale hapjes, live muziek en een bar waar jullie samen met jullie gasten kunnen proosten op de liefde.

Na het feest spoel je de dag van je af in de heerlijke inloopdouche en wacht boven een fijn Auping bed op jullie.

Intiem feest

Ga je voor de aandacht en intimiteit van een klein gezelschap? Zoals een verjaardag. Of een familiedag? Kies dan voor een privé diner in onze eetkamer.

Tijdens een private diner heb je de eetkamer volledig tot je beschikking. We dekken de tafels graag feestelijk en serveren een feestelijk diner, in overeenstemming met jullie wensen. Onze keukenbrigade staat de hele avond voor je klaar. Een uitgebreide high tea met een grote groep behoort ook tot de mogelijkheden.

Neem contact op met ons op en we denken graag met je mee!

Vorige slide
Volgende slide