Route & Parkeren

Bereikbaarheid per auto

Volg de A18 tot afslag 3 (Doetinchem). Volg hierna de Europaweg tot op de Europabrug. Ga bij de stoplichten op de Europabrug rechtdoor.

Aan je rechterhand zie je Villa Wanrooy liggen. 

Parkeren tijdens je verblijf

Direct naast onze deur hebben we een kiss&ride parkeerplaats. Deze parkeerplaats kan je gebruiken om je bagage uit te laden. 

Vervolgens kun je jouw auto om de hoek, veilig en langdurig, parkeren in de parkeergarage Amphion. Uitrijkaarten zijn bij ons verkrijgbaar a 4 euro per stuk. 

Op de laatste zondag van de maand parkeer je gratis, ook in de parkeergarages. Alle andere zondagen is het parkeren op straat gratis (inclusief parkeerplaats Stadhuis en Varkensweide).

Bereikbaarheid per fiets

In de Achterhoek is het heerlijk fietsen! Ons hotel is dan ook een favoriete uitvalbasis of tussenstop voor fietsers. 

Fietsenstalling

Tijdens je verblijf kan je je fiets veilig parkeren onder onze kapschuur of in het afgesloten gedeelte van de schuur. Beiden bevinden zich in onze afgesloten tuin. Zet wel altijd zelf je fiets op slot en bij voorkeur aan elkaar vast. Het gebruik van de fietsenstalling is op eigen risico. 

Mindervalide

Iedereen is welkom bij Villa Wanrooy en Eetwinkel van Mien. Houd er wel rekening mee dat ons pand in 1880 is gebouwd. Door hoogteverschillen is ons hotel daarom minder goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en is er geen lift in het pand. 

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Zowel vanaf treinstation Doetinchem als treinstation Doetinchem-de Huet gaan er verschillende bussen richting Villa Wanrooy. Helaas stopt er geen bus voor de deur. De haltes Centrum en Raadhuisstraat liggen beide op 5 tot 10 minuten wandelafstand. 

Vanaf het treinstation is het ongeveer 20 minuten wandelen naar ons Boetiekhotel.