Bereikbaarheid per auto

Volg de A18 tot afslag 3 (Doetinchem). Volg hierna de Europaweg tot op de Europabrug. Ga bij de stoplichten op de Europabrug rechtdoor.

 Aan je rechterhand zie je Villa Wanrooy liggen. 

Parkeren

Direct naast onze deur hebben we een kiss&ride parkeerplaats. Deze parkeerplaats kan je gebruiken om je bagage uit te laden. 

Vervolgens kan je je auto om de hoek, veilig en langdurig parkeren in de parkeergarage Amphion. Uitrijkaarten zijn bij ons verkrijgbaar.

Op de laatste zondag van de maand parkeer je gratis, ook in de P-garages. Alle andere zondagen is het parkeren op straat gratis (inclusief parkeerplaats Stadhuis en Varkensweide) 

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Zowel vanaf treinstation Doetinchem als treinstation Doetinchem-de Huet gaan er verschillende bussen richting Villa Wanrooy. Helaas stopt er geen bus voor de deur. De halte Centrum en Raadhuisstraat liggen beiden op 5 tot 10 minuten wandelafstand. 

Minder valide

Iedereen is welkom bij Van Mien. Hou er wel rekening mee dat ons pand in 1880 is gebouwd. Door hoogteverschillen is deze daarom minder goed toegangelijk voor rolstoelgebruikers en is er geen lift in het pand.