Een tijdelijke woonruimte in Doetinchem

Wanneer je voor langere tijd op zoek bent naar tijdelijke woonruimte in Doetinchem dan zijn de Walhuisjes van Boetiekhotel Villa Wanrooy een geschikte optie. De Walhuisjes zijn geschakeld aan het boetiekhotel. Ze hebben een eigen entree aan de straatkant en beschikken over een eigen zithoek en apart slaapgedeelte. In Walhuisje 3 is er bovendien een eigen keuken met eethoek aanwezig. Longstay in Doetinchem in onze Walhuisjes is in overleg mogelijk waarbij de periode naar wens besproken kan worden naar gelang beschikbaarheid.

De Walhuisje van Boetiekhotel Villa Wanrooy

Je beschikt in onze Walhuisjes over de gewenste privacy wanneer je voor een lang verblijf in Doetinchem bent. Mocht je echter op zoek zijn naar het gemak van een boetiekhotel en de gezelligheid van een eetkamer dan zit je ook goed bij Boetiekhotel Villa Wanrooy. Voor een lekker ontbijt kun je aanschuiven en in de Eetwinkel van Mien neem je plaats een een gezellige eetkamer waar we altijd in zijn voor een gezellig praatje. Liesette en Monique maken jouw longstay verblijf in Doetinchem graag zo comfortabel en persoonlijk mogelijk. 

Onze Walhuisjes: Perfect voor tijdelijke huur in Doetinchem

Villa Wanrooy beschikt over twee Walhuisjes. De appartementen voor een lang verblijf in Doetinchem beschikken over een tweepersoons Aupingbed, comfortabele badkamer met luxe verzorgingsproducten en een zithoek. Walhuisje 3 beschikt daarnaast ook nog over een keuken met afwasmachine en een extra twijfelaar. Hierdoor kun je er zonder problemen met 3 volwassenen of 2 volwassenen met 2 kinderen verblijven. Voor 1 persoon zijn beide Walhuisjes fijn qua formaat en ruimte voor een langer verblijf in Doetinchem.

Jouw home-away-from-home aan de rand van het Doetinchemse centrum.

Longstay in Doetinchem en omgeving

Of je nu voor werk, vanwege een verbouwing of andere reden op zoek bent naar tijdelijke woonruimte in Doetinchem, het biedt ook de kans Doetinchem en omgeving beter te leren kennen. Doetinchem heeft een gezellig centrum met smakelijke horeca, leuke winkels en diverse culturele uitstapjes. In de directe omgeving vind je sfeervolle dorpen en steden waaronder Doesburg, Zelhem, Terborg, Ulft en Hummelo. De groene omgeving met bossen, kastelen en rivier de IJssel nodigt uit voor fiets- en wandeltochten. Neem je de fiets mee wanneer je voor een lang verblijf in Doetinchem bent, dan kun je deze veilig kwijt in onze fietsschuur.