Groepsaccommodatie in een hotel in Gelderland

Groepsaccommodatie in Doetinchem​

Wanneer je op zoek bent naar een luxe groepsaccommodatie in Doetinchem zit goed bij ons Boetiekhotel aan de rand van het centrum.  Je hebt namelijk de mogelijkheid om samen met je groep ons complete hotel plus gezellige eetkamer af te huren. We beschikken over zeven tweepersoonskamers, twee tweepersoons Walhuisjes en één twee- tot driepersoons Walhuisje. In totaal kun jij dus met een groep van 20/21 volwassenen exclusief in onze Stadsvilla overnachten. Een unieke groepsaccommodatie in Gelderland dus, want hoe vaak kun je nu zeggen dat jij een heel hotel hebt afgehuurd!

Een hotel als luxe groepsaccommodatie in gelderland

Bij ons huur je exclusief ons Boetiekhotel af. Je hebt dan de beschikking over onze zeven hotelkamers en drie walhuisjes. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer met luxe, biologische verzorgingsproducten van The Spa Collection, comfortabele Auping bedden en airconditioning. Het voordeel van een hotel afhuren is dat je ook gebruik kunt maken van de hotelfaciliteiten. Zoals een heerlijk ontbijtbuffet met lokale en huisgemaakte producten en natuurlijk de allerbeste koffie, speciaal voor jullie gezet!

Onze Walhuisjes: een ideale uitbreiding op jouw groepsaccommodatie in Doetinchem

Ons Boetiekhotel beschikt naast de hotelkamers ook over drie Walhuisjes. Hiermee kan jouw verblijf in onze luxe groepsaccommodatie in Gelderland dus uitgebreid worden met drie zelfstandige studio’s/ appartementen. Ideaal wanneer je met een wat grotere groep bij ons verblijft. De Walhuisjes hebben ieder een eigen entree om de hoek van de hoofdingang. Ze beschikken over comfortabele Aupingbedden, een complete badkamer, een zithoek of complete woonkamer en Walhuisjes 1 en 3 beschikken ook nog over een eigen keuken met afwasmachine. Walhuisjes 1 en 2 zijn geschikt voor maximaal 2 personen en Walhuisje 3 voor maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen.

Een hotel, exclusief voor jouw groep! En dat midden in doetinchem.

To do’s met jouw gezelschap vanuit ons Gelderse groepsverblijf 

Doetinchem is een fijne uitvalsbasis om met jouw groep de regio te verkennen. Of je nu een familieweekend hebt, met je collega’s de hei op gaat of een paar dagen met je vrienden op pad wilt: Doetinchem biedt jou talloze mogelijkheden! Vanuit onze groepsaccommodatie in Gelderland sta jij binnen no-time in de prachtige Achterhoekse natuur voor een e-choppertocht of om lekker te wandelen of te fietsen. Unieke groepsuitjes zijn ook geen probleem! Huur een bootje en ga de Oude IJssel op, speel diverse spellen in het stadscentrum of kook de sterren van de hemel met een kookworkshop bij onze vrienden van Villa Ruimzicht.

In jouw Doetinchemse groepsaccommodatie staat alles voor je klaar, dat is natuurlijk het voordeel van een heel hotel voor jezelf hebben! Je kunt er ook voor kiezen onze eetkamer en stadstuin ook exclusief voor jouw groep af te huren. We organiseren graag een heerlijke lunch, gezellige aanschuiftafel of een spetterend feest voor je. Afhankelijk van jouw wensen, kun je jouw reservering van ons groepshuis zo uitgebreid mogelijk maken. Wij denken graag met je mee.