Slaap in een monumentale stadsvilla met historische walwoningen

Eetwinkel Van Mien

In ons monumentale pand vind je op de begane grond Eetwinkel van Mien en op de verdiepingen én in de aanpandige walwoningen Boetiekhotel Villa Wanrooy. 

 

In Eetwinkel Van Mien vind je onder het mom “Van Mien maakt lekker en lokaal eten makkelijk”  de lekkerste en mooiste producten uit de Achterhoek en Liemers. Van vers brood van lokale groenten tot duurzaam vlees en heerlijke kaas. Hier vind je de ingrediënten voor je dagelijkse boodschappen en de lekkere trek! Ze komen direct van het land om mee naar huis te nemen of om direct op te eten in de Eetkamer. 

Eetwinkel van Mien is dagelijks geopend van 8.00 tot 20.00 uur. Voor ontbijt, lunch, borrel & avondmaal​

Ambachtelijk ontbijten

Elke dag van 8.00 tot 17.00

Op ons ontbijtbuffet (tot 10.30 uur) vind je tal van ambachtelijke producten. We maken ze zelf – zoals onze granola – of ze worden vers gebracht door onze lokale leveranciers. Zoals de broden van biologische bakkerij Driekant uit Zutphen en de verse eitjes van Roy en Maud uit Doetinchem

Koffie en Taart

De hele dag door

We serveren koffie van Bocca, een bijzonder fijn en duurzaam koffiemerk. Hiermee maken we de lekkerste koffie en cappuccino. 

En bij koffie hoort een lekker stukje taart. Onze eigen patissier maakt de lekkerste taarten. Wil je een klassieke punt appeltaart met slagroom of ga je voor je eigen eenpersoonstaartje? 

Neem een kijkje in onze taart vitrine voor het dagverse aanbod.

Van Mien maakt lekker en lokaal eten makkelijk

Lekker Lunchen

Van 11.00 tot 20.00 uur

In de middag schuif je aan voor een lekkere boterham, een verse soep of gezonde salade. 

Uiteraard gemaakt van dagverse ingrediënten van onze lokale leveranciers.  

Gezellig borrelen

Vanaf 11.00 tot 20.00 uur

Van Mien is met haar Stadstuin bij uitstek geschikt voor een gezellig borrel. We hebben een fijne selectie van duurzame wijnen uit Europa en de Achterhoek, die allemaal per glas te bestellen zijn. En natuurlijk ook veel lokale bieren op de kaart.

Bij een goed glas hoort natuurlijk ook een hapje. Monique en Liesette hebben samen met Mathijs de lekkerste borrelgerechten gekozen en uitgebreid getest 🙂 

Kom onze Smerig Lekkere Frieten proeven of lik je vingers af bij ons Groentetuintje. 

Natuurlijk is er ook een glansrijke hoofdrol weggelegd voor de lekkerste lokale droge hammen, worstjes en kazen.

Een smakelijk avondmaal

Dagelijks tot 20.00 uur

Schuif aan voor een smakelijk avondmaal uit de keuken van Mien. Lekker met een passend glas lokale wijn. 

Voor de avond kan je kiezen uit onze hele kaart én hebben we een daghap. Toegespits op het seizoen en bepaald door wat het land ons geeft. 

Sluit af met Liesette’s Tiramisu met huisgemaakte kweeperenlikeur. Genieten!

p.s. elke 2e&4e Woensdag van de maand is er de Aanschuiftafel. Als hotelgast ben je van harte welkom om aan te schuiven. We starten om 18.00 uur.