Hemelvaart | AW4D

Deze Hemelvaart staat voor ons in het teken van de Achterhoekse Wandel4daagse! De 2024 editie wordt wederom gehouden in en rondom ons prachtige Doetinchem. Zoek je een hotel om een van de nachten te verblijven om zo de volgende dag zo fris als een hoentje weer aan de start te staan? Aan de rand van de stad vind je ons sfeervolle boetiekhotel en ervaar je de warme en persoonlijke sfeer. We hebben op enkele nachten nog een aantal kamers vrij!

Met mooi weer kun je van het voorjaarszonnetje in onze prachtige stadstuin genieten en je gaat een heerlijke nachtrust tegemoet op een van onze smaakkamers of in een van de walhuisjes. Bij de Eetwinkel van Mien serveren we dit weekend extra veel van onze befaamde lasagne voor de hongerige wandelaars!

Het hemelvaartsweekend loopt van donderdag 9 mei 2024 t/m zondag 12 mei 2024