Moederdag

Op Moederdag staan we graag stil bij ons fantastische moeders, schoonmoeders, oma’s, stiefmoeders, tantes die als moeder voelen en vele andere moeders! Zo is Liesette bijvoorbeeld dankbaar voor haar eigen moeder die ons regelmatig verblijd met haar groene vingers in onze tuin.

Om al deze waardevolle moeders in het zonnetje te zetten, hebben wij een leuk ideetje voor jou! Geef haar een lekker nachtje weg cadeau vol met quality time: een lekkere borrelplank met aperitief, overnachting op een Smaakkamer, stadswandeling door Doetinchem en een smakelijke high tea. Ultiem de tijd om bij te kletsen en te genieten van elkaar!

Je kunt een verblijf bij ons zo knus of uitgebreid maken zoals je zelf wilt. Helemaal leuk om een overnachting als cadeaubon te geven. Op deze manier kun je zelf een waarde of invulling bepalen.